LedarStegen – 5 steg till ett modigare ledarskap med struktur och tuff omsorg

260kr

Köp fler - få rabatt!

Antal 2 -5 6 +
Pris 225kr 195kr
Artikelnr: LEDB001 Kategori:

LedarStegen är en ny och annorlunda ledarskapsbok. Den täcker allt från värdegrunden för bra ledarskap till verktyg för att stödja ledaren i svåra vardagssituationer.

LedarStegen vänder sig till alla som arbetar som chefer och projektledare, men också till andra som är intresserade av bra ledarskap i samhället. Den kan användas som vardagligt stöd både för den enskilde chefen och för en grupp av chefer. Inte minst har den mycket konkreta budskap och verktyg till högre chefer. Därmed ger boken en grund till att hela ledningsgrupper ska kunna utvecklas tillsammans – både snabbare och bättre.

LedarStegens fem steg hjälper dig att utveckla ett bättre och modigare ledarskap. Stegen blir, tillsammans med den medföljande verktygslådan, en handbok för din ledarskapsutveckling.

Författaren Bengt Savén
Bengt har en unik kombination av praktiska ledarerfarenheter och gedigen teoretisk bas från sin tid som lektor och professor i förändringsledning.

Sagt om boken:
“LedarStegen är en fantastiskt bra bok! Jag önskar bara att jag hade läst den för så där en 12 år sedan. Bengt Savén har på ett pedagogiskt sätt fått fram kärnan i ledarskapet och en enkel struktur att följa för att bli framgångsrik. Kanske tilltalar boken mig eftersom jag genom egna erfarenheter nått liknande insikter om vad som är viktigt i ledarskap. Framför allt gillar jag kombinationen av lean och ledarskap som förs fram på ett enkelt och begripligt sätt.”
Anna Celsing
Produktionschef, Nolato Meditech (vinnaren av Svenska Leanpriset 2015)

Läs mer om boken och författaren på www.braveship.com